Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer

Remmen svømmehall er stengt

Lisa Gustavsen Endret:06.03.2019 14:05

​Halden kommune jobber nå med å skifte ut en del vann og rengjøre filtre og teknisk utstyr etter at vannprøver viste en bakterie i badevannet.

Remmen bad.jpgDet er dessverre avdekket en bakterie i vannet på Remmen svømmehall. Bakterien som er avdekket på Remmen heter Pseudomonas aeruginosa. Ifølge Folkehelseinstituttet kan den forårsake ulike typer infeksjoner og magebesvær. Dette er en bakterie som er resistent mot antibiotika.

Av hensyn til publikums sikkerhet måtte derfor bassenget stenges tirsdag kveld.

Halden kommune jobber nå med å skifte ut en del vann og rengjøre filtre og teknisk utstyr. Etter at bassenget er fylt opp igjen, vil det tas nye vannprøver som vil bli sendt til analyse.

Det tar noen dager å få svar på slike vannprøver. Derfor er det nødvendig å holde stengt til og med tirsdag 12. mars for å være helt sikker på at vannet er friskmeldt når vi åpner igjen.

Halden kommune beklager dette.

Opprettet: 06.03.2019 13:48

Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -